Massage bij kanker

De ziekte kanker en alles wat ermee samenhangt is erg ingrijpend. Ook wanneer de vooruitzichten goed zijn. Het lichaam heeft het in deze periode zwaar te verduren. Een ingrijpende behandeling als chemotherapie of bestraling zorgt dat je je lange tijd erg ongemakkelijk kunt voelen. Massage helpt zowel lichamelijke als geestelijke klachten te verminderen.

Massage bij kanker is een andere manier van aanraken met het doel bewust te worden van je lichaam en (opnieuw?) te ervaren dat je ook op een prettige manier aangeraakt kunt worden. Op deze manier verminderen de vervelende symptomen zoals pijn, angst, misselijkheid, vermoeidheid en stress.

Een massage geeft geen genezing, maar is meer een ontspanning, in een hectische , stressvolle beleving. Gun jezelf een "cadeautje” en geniet van het herontdekken van je lichaam op een prettige manier. Wanneer je je prettig voelt, ondersteunt dat het herstel van lichaam en geest.

In mijn praktijk heb ik de beschikking over een rustige en warme ruimte, waarin je je ontspannen kunt voelen. Je mag natuurlijk ook eigen muziek meenemen. De massages kunnen ook op locatie gegeven worden, dus bij je thuis op je eigen bed, in je eigen relaxstoel of in je eigen omgeving.

Voordat je voor de eerste keer komt, stuur ik je een anamneseformulier. Deze vragenlijst kun je thuis op je gemak invullen en terugsturen. Op deze manier kan ik helemaal afstemmen op jouw behoeften en wensen, zodat je bij onze eerste kennismaking na een kort intakegesprek direct van de massage kunt genieten.

Denk bij een massage ook aan een massage die gericht is op de voeten, of handen. Of wellicht heb je behoefte aan een massage gericht op je hoofd, nek, hals of rug. Vaak is alleen een gerichte warme aanraking al een bijzondere beleving!

Wil je nog meer informatie, bel of mail me dan. Ik zal je vragen graag beantwoorden.

massage bij kanker

Massage Praktijk Els Peters is aangesloten bij het landelijk netwerk van massagetherapeuten die de specialisatie “Massage bij Kanker” voor professionele massagetherapeuten succesvol hebben afgerond.

MassageBijKanker.nl

Verslag massageweek in Zuid Frankrijk 2014

Lezen →

Verslag massageweek in Zuid Frankrijk 2013

Lezen →

Certificaat Massage bij kanker