Mijn massageweek op chateau Puyssentut in Homps, Zuid Frankrijk

Puyssentut is een retreat center voor mensen die recentelijk de diagnose kanker hebben gekregen, behandeld worden, of behandeld zijn voor kanker, en mensen die zorgen voor vrienden of familie met kanker.

Het is een schitterend chateau, op een prachtige locatie gelegen in de regio Gers ( midi pyreneën ) in Zuid Frankrijk. Wanneer je het chateau binnenkomt, straalt de warmte en huiselijke sfeer je tegemoet !

Massage bij kanker

Ik was daar als massage therapeut en heb de gasten mogen masseren. Het waren ook niet alleen de massages, maar zeker ook het ongedwongen gesprek en contact met de gasten die ervoor zorgden dat wij in die intensieve week met elkaar , een grote familie werden.

De massages werden bijzonder goed ontvangen en iedere gast heb ik meerdere malen in die week op mijn massagetafel gehad, of op de massage stoel. Ze waren erg positief over de massage, vonden dat ik “healing hands “ had, en vertelden dat de massage als een warme deken over hen heenviel.

Ze voelden zich daarna heerlijk ontspannen en samen met de rust, de meditatie de yoga lessen van Sangeeta , de shiatzu en reflexologie van Paula, de bijzonder goed bereide macro biologische maaltijden van Melanie, gaf het hen meer energie!.

Dankzij de zeer goed verzorgde indeling van de week van de eigenaren Dirk Karel de Geus en zijn vrouw Angela Wood, is het voor alle gasten, maar ook voor de therapeuten een zeer geslaagde “try out “ week geweest.

Je moet het meemaken, wil je het voelen !

Je wordt er in de watten gelegd, en na zo’n super verzorgde week, heb je weer meer energie om de rest van de therapie aan te kunnen !

Wanneer U twijfels hebt of massage bij kanker voor U ook mogelijk is, neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord graag Uw vragen.

Massage bij kanker

 

Wil je meer weten over Puyssentut en over deze ontspanningsweek, ga naar puyssentut.org of stuur een mail naar info@puysentur.org

Je kunt ook meer informatie vinden op de Facebook pagina of via Twitter.