Ontspanningsmassage

We krijgen het allemaal steeds drukker, stress en spanningen lopen daardoor behoorlijk op. Een ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Ik gebruik diverse aromatische olieën, die ook een ontspannende geur verspreiden.

Een ontspanningsmassage van rug en schouders duurt ongeveer 30 minuten, en heeft tot doel je een algeheel gevoel van rust te geven. Natuurlijk kunnen we ook afspreken voor een totaal massage (van b.v. voor- en achterkant). Deze duurt ongeveer 1.15 uur. Tevens is er een mogelijkheid een ontspanningsmassage af te spreken voor de achterzijde van het lichaam, benen, rug en schouders. Deze massage duurt ongeveer 40 tot 45 minuten.

Om een ontspannen gevoel te bereiken wordt het hele lichaam met rustige strijkingen en knedingen letterlijk "onder handen" genomen. Door de rust kunt u uw aandacht naar mijn handen verleggen en deze volgen. Door de rustige knedingen krijgen de spieren een extra stimulans zich te ontspannen en losser te worden.

De basis van mijn technieken komen uit de sportmassage, maar andere, meer intuïtieve, technieken zijn in de massage geïntegreerd.

Eventuele tijdens de massage vrijkomende emoties van verdriet of eenzaamheid kunnen deel uitmaken van het loslaten van de stress emotie en worden door mij volledig geaccepteerd. Respect en vertrouwen zijn woorden die hier op zijn plaats zijn.

Eventueel kan er een eigen CD of MP3-speler met muziek worden meegenomen die tijdens de massage wordt afgespeeld.