Sportmassage

Sportmassage is een vorm van een massage om na een (sport) inspanning, het herstel van de spieren te bevorderen.We willen gezonder leven, en meer gaan bewegen. Sporten is dan een aanrader en geschikt voor iedereen, jong en oud, op top niveau of gewoon recreatief.

Als U dan spierpijn hebt, of last van vermoeide spieren, een stijve nek of schouders, of lage rugklachten, dan kan een sportmassage uitkomst bieden. Het bevordert het herstel van de spieren zodat U snel weer verder kunt met trainen.

Voor wie?

Ook als u geen sporter bent kan ik u van dienst zijn: bijvoorbeeld bij een stijve nek, een pijnlijke rug e.d. Gun uzelf een moment voor persoonlijke aandacht van uw lichaam. Veel blessureleed kunt u vooraf voorkomen.Ik kan u daarbij van dienst zijn door middel van een massage voor of na een activiteit. Maar ook preventief door het geven van adviezen, het uitvoeren van functietesten.

Ik geef u advies over gezond en veilig sporten, kleding, voeding, schoeisel en hygiëne. Mede door een regelmatig contact is een bij u beginnende blessure snel te herkennen en zo nodig is doorverwijzen naar een (para)medicus zinvol.

Diploma Sportmassage