Over Els Peters

Mijn eerste opleiding/studie was zweminstructrice bij de KNZB. Daarna ben ik begonnen met een opleiding sportmassage bij het NGS (Nederlands Genootschap Sportmassage). Samen met mijn vader, die toen masseur/verzorger bij voetbalvereniging Willem II was, heb ik ervaring opgedaan in de begeleiding en verzoging bij topsporters.

Na een aantal jaren thuisgebleven te zijn (moeder geworden van 5 zonen), ben ik in contact gekomen met Atletiekvereniging Atilla, alwaar 3 van mijn zonen aan het hardlopen waren. Twee van mijn zonen kwamen bij het Middenlange afstands Talententeam terecht en zodoende ben ik begeleider/verzorger van het talententeam geworden.

Samen met het team ben ik op trainingsstages geweest in het buitenland en elk weekend naar de diverse wedstrijden in binnen- en buitenland. Ik ben tevens werkzaam, tijdens de diverse wedstrijden en evenementen, bij snelwandelvereniging Hart van Brabant.

Om meer kennis in de massage op te doen heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, zoals:
- Hotstone massage
- Ontspanningsmassage
- Baby massage
- Kinesio taping (elastische taping)

In 2010/2011 heb ik de opleiding Blessurepreventie bij het Atria instituut te Eindhoven gevolgd en deze begin dit jaar afgesloten met een diploma.

Sinds februari 2011 heb ik een eigen praktijk aan huis in een aangebouwde ruimte.

Artikel MKB - Sportmassage

Download het artikel (PDF) →

Els Peters